Projecten

Spoed-sloopproject ingestorte luifel benzine-station langs A58

Bij tankstation Selnisse langs de A58 is door nog onduidelijke oorzaak de luifel van het tankstation bezweken.

Sloopbedrijf Oosterhout heeft met een kraan en een graafmachine de losse delen van het dak in vakkundig gedemonteerd en verwijderd zodat de klanten snel weer bij het tankstation terecht kunnen.

Bekijk de video online

Project Rottendorferstrasse Würzburg Duitsland

Uitvoering 2de helft van 2016

Een voormalige vliegtuighangar op een voormalige Amerikaanse basis in Duitsland. De opdracht was om alle ingebouwde elementen te verwijderen en zo de oude hangaar weer tevoorschijn te laten komen, er was een bioscoop, restaurant e.d. ingebouwd nadat hij geen dienst meer deed als vliegtuighangar.

Aan de huidige constructie mochten geen veranderingen of sloopwerkzaamheden worden verricht.De gemeente Würzburg wilde de oude hangaar behouden en terug laten komen in het nieuwe plan.

Het grootse (middelste deel) wordt een Rewe supermarkt, met daarom heen kleine winkeltjes of bedrijfjes.

Onze opdrachtgever was Ten Brinke Industrie- und Gerwerbebau, dit bouwbedrijf is een onderdeel van Ten Brinke Groep uit Doetinchem.

 

Project Renovatie school aan de Montessoriweg te  Rotterdam

Uitvoering 1ste helft van 2017

Renoveren en nieuwbouw Avicenna College Rotterdam. Onze opdracht is hoofdzakelijk het verwijderen van alle plafonds, vloerafwerkingen en technische installaties, verder diverse nieuwe doorgangen maken en verwijderen van deuren en ramen.Ook de binnentuin moet geheel leeg gemaakt worden.

Project sluisjes verplaatsen

i.v.m. ruimte voor de rivieren in de Munnikenlandpolder Brakel nabij kasteel Loevestein.

Uitvoering zomer 2016

De opdracht was om twee stuks watersluisjes te verplaatsen in de polder, omdat ze graag deze behouden wilde houden voor het nageslacht. Een sluisje hebben we in z’n geheel opgepakt en de andere hebben we in tweeën gezaagd i.v.m. het gewicht, zodat ook de kosten laag zouden blijven.

Ze stonden op de huidige locatie in de weg, omdat daar te plaatsen de rivier breder werd gegraven.

 

Sloop clubgebouw VV Oosterhout

Het clubgebouw van VV Oosterhout is door brand grotendeels verwoest. Sloopbedrijf Oosterhout verzorgde de complete sloop en afvoer van materialen, zodat snel met de herbouw kon worden gestart.

 

Sloop scheepshelling Mercon

In opdracht van Mercon heeft Sloopbedrijf Oosterhout een complete scheepswerf gesloopt. Een omvangrijk project, dat deels vanaf het land en deels vanaf het water is uitgevoerd!